MARKETING & SALES (INTERNSHIP) - #10533200

FR Voice Sdn Bhd


Date: 2 weeks ago
city: Kota Bharu, Kelantan
Salary: RM 1,200 per year
Contract type: Full time
Description

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

KHAS UNTUK PELAJAR YANG SEDANG MENCARI TEMPAT UNTUK MENJALANKAN LATIHAN INDUSTRI ( PEREMPUAN DAN LELAKI )

Kami merupakan sebuah syarikat yang aktiviti utama adalah memfokuskan kepada Pengiklanan Radio, TV dan Billboard.

Haa meh harini saya nak share something. Mungkin di tempat lain, tugas yang diberi setakat shred paper tak pun buat photostat je paling advance sikit di ajar susun file. Tapi, jangan risau, khusus di FRVOICE, kita akan ajar korang semua macam mana pengalaman kerja yang sebenar di dunia pekerjaan. Pasti tak menyesal praktikal di syarikat FRVOICE SDN BHD.

Syarikat kami menawarkan peluang latihan industri/praktikal kepada pelajar-pelajar untuk kursus berikut:
MARKETING/SALE

Kelebihan:
Dapat tunjuk ajar dari leader.
Elaun bulanan.
Berpotensi diserap sebagai staf.
Suasana kerja yang kondusif.
Boleh bekerja secara berkumpulan.
Tempat kerja yang selesa dan sistematik.
Berpewatakan & Keterampilan menarik.

Company

We are a tv and radio advertising agency along with billboards that established since 15 February 2021.

Post a resume

Similar Jobs

SALES AND MARKETING EXECUTIVE

Kayangan Property, Kota Bharu, Kelantan
5 days ago
DescriptionSALES AND MARKETING EXECUTIVELatihan dan bimbingan sepenuhnya akan disediakan untuk pekerja baru. KELEBIHAN1. komisyen yang lumayan diberikan atas setiap jualan.2. Telefon disediakan3. Kereta syarikat disediakan4. Klinik penal5. Elaun perjalanan6. KWSP & Socso SKOP KERJA1. Available untuk kerja 24 jam dan...
Kayangan Property

QUANTITY SURVEYOR

Kayangan Property, Kota Bharu, Kelantan
RM 1,200 per year
5 days ago
DescriptionQuantity Surveyor Skop Kerja:1. Buat kiraan kuantiti dan kos bagi keseluruhan projek bagi kerja - kerja arkitek, struktur dan M&E.2. QS juga perlu faham dalam membaca drawing yang dibuat oleh jurutera dan arkitek.3. Menyediakan dan Menyemak senarai bills of quantities...
Kayangan Property

SITE SUPERVISOR

MPTS Trading, Kota Bharu, Kelantan
1 week ago
Description1. Coordinate installation, maintenance and repair work in building or large complex.2. Coordinate the workers who maintain and repair electrical, plumbing ventilation and other building systems.3. Implementing maintenance procedures and maintaining personnel records.4. Manage sub-contractors by monitoring and controlling performance.5....
MPTS Trading